Доступність посилання

ТОП новини

Українців попередили про високу пожежну небезпеку у кількох регіонах 


©Shutterstock
©Shutterstock

Український гідрометеорологічний центр попередив, що протягом 25-27 червня у південних, Дніпропетровській, Донецькій, а 26-27 червня –в Харківській і Луганській областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Як йдеться в повідомленні відомства, 26-27 червня у Кіровоградській та більшості районів Київської області також пануватиме висока (4 класу), а – місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій звернулися з проханням до громадян максимально обережно поводитися з вогнем, особливо в лісопаркових зонах.

Голова Держлужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін в суботу повідомив, що щорічно в середньому в Україні виникає близько 25 тисяч пожеж в природних екосистемах. Але зауважив, що в 2016-му вдалося досягти зменшення кількості таких пожеж.

Очікується, що спекотна погода в Україні пануватименайближчі дні, щоправда на заході країни у неділю прогнозують місцями короткочасний дощ, грозу. Температура повітря в Україні в середньому 15-20° вночі та 28-33° удень.

XS
SM
MD
LG