Доступність посилання

ТОП новини

Путін анонсував появу в Китаї російського телебачення


Володимир Путін та Сі Цзіньпін (фото архівне)
Володимир Путін та Сі Цзіньпін (фото архівне)

Президент Росії Володимир Путін під час свого візиту до Пекіна заявив, що незабаром у Китаї розпочне мовлення російське телебачення. Після переговорів з лідером КНР Сі Цзіньпіном 25 червня Путін сказав, що мовлення розпочнеться «зовсім скоро» через третій російський телеканал.

«Зміцнюється взаємодія в інформаційній сфері. Найближчим часом почне своє мовлення для китайської аудиторії третій російський телеканал «Катюша». Домовилися поглиблювати контакти з китайськими партнерами ТАСС і «Перший канал», – сказав Путін.

Канал, який планує вийти на китайські терени, фокусується на розважальних новинах і є частиною компанії «Газпром-Медіа».

Також в ході свого візиту до Китаю Путін поговорив з китайськими чиновниками про транспорту, авіаційну, спортивну співпрацю.

Раніше повідомлялось, що президент Росії Володимир Путін у Китаї проведе переговори про євразійську інтеграцію з підписанням десятка документів про співпрацю з Пекіном. Лідери Китаю та Росії Сі Цзіньпін та Володимир Путін за останні три роки мали близько 15 зустрічей.

XS
SM
MD
LG