Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники: КПВВ «Станиця Луганська» тимчасово закривали, наразі пункт пропуску працює


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Державній прикордонній службі України заявляють, що вчора тимчасово закривали контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», наразі КПВВ працює в штатному режимі.

Як повідомляє прес-служба відомства, учора ввечері у зв’язку з обстрілами КПВВ «Станиця Луганська» зі стрілецької зброї та ГП-25 зі сторони гори Князя Ігоря, що на непідконтрольній Україні території, та з метою недопущення втрат ухвалили рішення про тимчасове припинення роботи контрольного пункту, зараз КПВВ відновив роботу.

У Держприкордонслужбі також повідомляють, що минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду-виїзду дещо зменшився. Загалом лінію розмежування перетнули майже 26 тисяч людей, зокрема через КПВВ «Станиця Луганська» – 4380 людей.

Прикордонники останнім часом регулярно повідомляють про закриття контрольних пунктів на Донбасі у зв’язку із загостренням ситуації з безпекою, зокрема обстрілами КПВВ. Цього місця пропускний пункт «Станиця Луганська» вже закривали.

В угрупованні «ЛНР» заявляють, що минулої доби з напрямку населеного пункту Станиця Луганська по району села Хрящівка вівся вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

XS
SM
MD
LG