Доступність посилання

ТОП новини

Поліція розслідує побиття у Горішніх Плавнях учасника бойових дій на Донбасі


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція розслідує побиття учасника бойових дій на Донбасі, яке сталося в Горішніх Плавнях на Полтавщині.

Як повідомляє прес-служба головного управління поліції у Полтавській області, інформація про відмову правоохоронців зареєструвати заяву учасника АТО не відповідає дійсності, за фактом цього інциденту до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за статтею 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

«26 червня близько 11:15 години до поліції звернувся 35-річний місцевий житель із заявою про його побиття. За твердженням заявника, на вулиці близько першої години ночі його побили сусіди», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що заяву одразу зареєстрували, у потерпілого взяли пояснення та надали направлення на судово-медичну експертизу.

За даними правоохоронців, після звернення у лікарню, у чоловіка діагностували тілесні ушкодження, а саме – синець під оком та подряпина на шиї.

Раніше сьогодні волонтер Ксенія Бикова на своїй сторінці в Facebook повідомила, що сьогодні вночі в Горішніх Плавнях п’ять жінок і четверо чоловіків жорстоко побили учасника бойових дій на Донбасі. За її словами, напали на чоловіка саме тому, що він воював на Сході України, а поліція не хотіла приймати заяву про інцидент.

XS
SM
MD
LG