Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко каже про 4 поранених на Донбасі військових, дані про загибель Сліпака не підтверджує


Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко у середу повідомляє про 4 поранених у зоні бойових дій військовослужбовців.

«За минулу добу в зоні проведення АТО загиблих українських військових немає, четверо отримали поранення», – зазначив він.

Андрій Лисенко не підтвердив інформацію про загибель у зоні бойових дій на сході України добровольця ДУК «Правий сектор», оперного співака Василя Сліпака. «Наразі перевіряється достовірність цієї інформації. Якщо цей факт підтвердиться, про це буде офіційно повідомлено», – зазначив Лисенко.

Загибель Василя Сліпака підтвердили у прес-службі ДУК «Правий сектор». Згідно з повідомленням на сайті ДУК, їхній боєць загинув від кулі снайпера. «Це сталося зранку 29 червня. Відбулася атака ворога, і правосекторівці давали відсіч. Сам же друг «Міф» (псевдо Василя Сліпака – ред.) «працював» за кулеметом. На жаль, ворожа куля калібру 12,7 міліметра, яку випустив снайпер з великокаліберної гвинтівки, влучила у воїна», – йдеться у повідомленні на сайті.

Також, за даними ДУК, у результаті цього бою ще двоє бійців отримали поранення.

ДУК «Правий сектор», на відміну від більшості добровольчих військових формувань, не увійшов до складу ані Збройних сил України, ані Нацгвардії.

XS
SM
MD
LG