Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко нагородив орденом князя Ярослава Мудрого заступника генсекретаря НАТО


Петро Порошенко під час самміту НАТО у Варшаві, 9 липня 2016 року
Петро Порошенко під час самміту НАТО у Варшаві, 9 липня 2016 року

Президент Петро Порошенко у Варшаві вручив орден князя Ярослава Мудрого V ступеня заступнику генерального секретаря НАТО Александру Вершбоу.

Як повідомляє прес-служба Порошенка, заступника генсекретаря альянсу нагородили за «значний особистий внесок у розвиток відносин України з Північноатлантичним альянсом, реформування сектору національної безпеки і оборони, відстоювання державного суверенітету та територіальної цілісності України».

Відзнаку президента України «Орден князя Ярослава Мудрого» заснували длянагородження громадян завидатні особисті заслуги перед українською державою в сфері державного будівництва, зміцненні міжнародного авторитету України, розвитку економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, за благодійну, гуманістичну та громадську діяльність.

Цим орденом нагороджуютьсягромадяни України, іноземці та особи без громадянства.

8-9 липня у Варшаві в проходив самміт НАТО, у якому взяв участь і Порошенко. Альянс заявив про надання Києву широкого пакету допомоги, а також висловив солідарність на тлі агресії Росії на сході України та окупації Криму.

XS
SM
MD
LG