Доступність посилання

ТОП новини

«Голос Донбасу» розпочав мовлення у Волновасі


Радіостанція «Голос Донбасу», на якій виходить і проект Української редакції Радіо Свобода під назвою Радіо Донбас.Реалії, 13 липня почала мовлення у Волновасі Донецької області. Як повідомляє Національна рада України з телебачення і радіомовлення, мовлення почалося на частоті 100,3 МГц.

За повідомленням, це стало можливим завдяки введенню в експлуатацію радіомовного FM-передавача потужністю 100 Вт на радіотелевізійній станції «Волноваха» Донецької філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення.

Тимчасовий дозвіл на мовлення на території в зоні бойових дій НТКУ отримала в грудні минулого року, наголосили в Нацраді.

За повідомленням, загалом НТКУ отримала від Національної ради дозволи на тимчасове мовлення на території АТО з використанням 16 телерадіоканалів у Донецькій області і 16 телерадіоканалів у Луганській області.

Від 4 липня в ефірі прифронтового регіону на сході України на радіостанції «Голос Донбасу» почали виходити програми Радіо Свобода. Проект Української редакції Радіо Свобода під назвою Радіо Донбас.Реалії можна слухати в ефірі «Голосу Донбасу» з понеділка до п’ятниці з 17:00 до 18:00.

Радіо Донбас.Реалії подає новини і їх аналіз із обох боків лінії розмежування. «Це інформація про головне для Донеччини і Луганщини без агресії і перебільшення, сюжети переважно готують вихідці з Донбасу», – наголошує Українська редакція Радіо Свобода.

Програма Радіо Донбас.Реалії також дає змогу слухачам брати участь в обговоренні актуальних проблем Донбасу в прямому ефірі і за допомогою соціальних мереж.

XS
SM
MD
LG