Доступність посилання

ТОП новини

Україна і Азербайджан підписали низку документів щодо поглиблення співробітництва


Петро Порошенко та Ільхам Алієв, 14 липня 2016 року
Петро Порошенко та Ільхам Алієв, 14 липня 2016 року

Україна і Азербайджан підписали низку документів, спрямованих на поглиблення двостороннього співробітництва країн. Про це повідомляє прес-служба президента України Петра Порошенка.

Зокрема, за повідомленням, Порошенко та Ільхам Алієв підписали протокол п’ятого засідання Ради президентів України та Азербайджану.

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров та голова Державного митного комітету Азербайджану підписали протокол про взаємодію між відомствами у сфері боротьби з митними правопорушеннями, пов’язаними з переміщенням товарів повітряним транспортом.

У прес-службі президента України також повідомляють, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр культури і туризму Азербайджану підписали програму про співпрацю у сфері культури і мистецтва на 2016-2020 роки.

Порошенко перебуває з офіційним візитом в Азербайджані.

30 червня – 1 липня в Баку проходило 11-е засідання спільної міжурядової азербайджансько-української комісії, де сторони обговорили перспективи постачання азербайджанської нафти на українські нафтопереробні заводи та її транзиту територією через Україну. Крім того, у червні азербайджанська компанія підписала контракт на купівлю в України літаків Ан-178.

XS
SM
MD
LG