Доступність посилання

ТОП новини

Кількість поранених у Ніцці українців зросла до двох – МЗС


Рятувальні служби надають допомогу потерпілим на місці теракту, Ніцца, Франція, 14 липня 2016 року
Рятувальні служби надають допомогу потерпілим на місці теракту, Ніцца, Франція, 14 липня 2016 року

Кількість поранених внаслідок теракту у французькій Ніцці громадян України зросла до двох. Про це в ефірі телеканалу «112. Україна» заявила речниця МЗС України Мар’яна Беца.

«Станом на цю хвилину, за попередньою інформацією нашого посольства у Франції, на жаль, загинув один громадянин України і двоє громадян зазнали поранень», – повідомила речниця.

Раніше було відомо про одного загиблого і одного пораненого в Ніцці українця.

У заяві МЗС України йдеться про «глибоке співчуттята підтримку уряду та народові Франції, рідним і близьким загиблих і постраждалих внаслідок жорстокого терористичного акту, скоєного у ніч на 15 липня 2016 року у Ніцці».

«Звертаємося сьогодні до французького народу, який протягом останніх років зазнав жахливих втрат від рук терористів – Україна сьогодні з вами. Українці спільно з вами оплакують невинні жертви жорстокого терору. Ця трагедія є спільним болем України і Франції. Сьогодні Україна – це Ніцца», – заявили в українському зовнішньополітичному відомстві.

У Ніцці внаслідок теракту під час святкування Дня взяття Бастилії загинули щонайменше 84 людини, поранені близько 150, з них 18 перебувають у критичному стані.

Відповідальність за цей напад наразі не декларувала жодна організація.

XS
SM
MD
LG