Доступність посилання

ТОП новини

У лікарні помер учасник нападу на інкасаторський автомобіль у Запорізькій області – СБУ


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У лікарні 16 липня помер один з учасників нападу на інкасаторський автомобіль у Запорізькій області, повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

«У лікарні від поранень помер один із членів бандформування, яке здійснювало напади на інкасаторські машини на Запоріжжі. Він був громадянином Росії і лише нещодавно набув українського громадянства. Загиблий міг би дати цінні свідчення, але у слідства залишаються двоє інших, які вже почали розповідати про свої злочини», – написала вона у Facebook.

Також Гітлянська повідомила, що голова СБУ Василь Грицак дав доручення не припиняти пошуки, доки всі члени бандформування не будуть затримані.

Василь Грицак раніше повідомив, що правоохоронці 15 липня на трасі Пологи-Оріхів у Запорізькій області затримали групу людей, яких підозрюють у нападах на банки, банківські установи та інкасаторів.

Голова СБУ зазначив, що перевіряється причетність затриманих до 10 нападів на інкасаторів і банки.

Він уточнив, що один із затриманих за напад на інкасаторів у Запорізькій області є громадянином Росії, убитий – громадянин Латвії.

15 липня ввечері в Запорізької області невідомі особи скоїли напад на інкасаторську машину «Ощадбанку». Нападники застосували вогнепальну зброю – пістолети, автомати, кулемет і гранатомети. Серед правоохоронців та інкасаторів постраждалих немає.

XS
SM
MD
LG