Доступність посилання

ТОП новини

На виборах на Прикарпатті екзит-поли дали різні результати


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

За даними екзит-полу, який на замовлення КВУ проводила компанія «Соціс», у виборчому окрузі № 85 із центром у Калуші 22,1 відсотка голосів набрав представник партії «Блок Петра Порошенка», міський голова Рогатина Сергій Насалик – брат колишнього міського голови Калуша, згодом народного депутата від цього ж округу, тепер міністра палива та енергетики Ігоря Насалика.

На другому місці, набравши 18,7 відсотків голосів, іде представник партії «Укроп» Віктор Шевченко – брат народного депутата Олександра Шевченка, співвласника ТК «Буковель».

На третьому місці представниця ВО «Свобода», заступник голови Калуського міжрайонного товариства «Просвіта» Оксана Тебешевська, яка набрала 12,2 відсотка голосів.

Було опитано 1972 виборці станом на 19-у годину, за годину до закінчення голосування. Дані про похибку не наведені.

Іще один екзит-пол провела місцева агенція новин «Фіртка». Дані цих опитувань інші: лідирує Віктор Шевченко (19,79%), на другому місці Сергій Насалик (17,25%), на третьому Оксана Тебешевська (11,15%).

Опитано 2216 виборців. Похибка цього опитування – 2,35%.

Поліція Прикарпаття порушила два кримінальні провадження за результатами повідомлень «Опори», зокрема про заздалегідь заповнені бланки протоколів.

Проміжні вибори народних депутатів у окрузі № 85 із центром у Калуші проводилися у зв’язку з припиненням повноважень народного депутата Ігоря Насалика. У них брало участь 37 кандидатів.

Проміжні вибори до Верховної Ради України відбулися 17 липня на 7 одномандатних округах.

XS
SM
MD
LG