Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК порахувала понад третину протоколів на довиборах до Верховної Ради


Станом на 7:25 18 липня Центральна виборча комісія опрацювала майже 35% протоколів на проміжних виборах до Верховної Ради в семи округах.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті ЦВК, в окрузі №183 Херсонської області лідирує кандидат від «Батьківщини» Юрій Одарченко, за якого проголосували понад 27% виборців після обробки 30% протоколів.

В окрузі №27 Дніпропетровської області за результатами обробки майже 83% протоколів лідирує волонтер і радник міністра оборони України Тетяна Ричкова – 44 з половиною відсотки. За нею – самовисуванець Загід Краснов – близько 37%.

У 206-му окрузі в Чернігівській області оброблено майже 32% протоколів: самовисуванець, президент корпорації "Укрбуд" Максим Микитась набирає понад 36 з половиною відсотків.

В окрузі №151 Полтавської області за підсумками обробки 22% протоколів лідирує самовисуванець Микола Бондар з 23% голосів вибиорців. У представника «Батьківщини» Руслана Богдана – понал 21%.

У 85-му окрузі в Івано-Франківській області оброблено майже 37% протоколів: кандидат від партії «Укроп» Віктор Шевченко набирає майже 21%, Сергій Насалик від БПП – близько 19 з половиню відсотків, Ольга Сікора від «Батьківщини» – понад 14%.

У 23-му окрузі Волинської області впевнено лідирує Ірина Констанкевич із партії «Укроп» – понад 50% голосів після опрацювання майже 48% протоколів.

У 114-му окрузі (Луганська обл.) опрацьовано найменше – понад 5% бюлетенів. У Сергія Шахова з партії «Наш край», за цими даними, понад 45% голосів виборців.

Проміжні вибори до Верховної Ради України відбулися 17 липня в семи одномандатних округах.

XS
SM
MD
LG