Доступність посилання

ТОП новини

Мустафа Найєм про смерть Шеремета: загинув мій друг


Журналіст Павло Шеремет
Журналіст Павло Шеремет

Народний депутат України Мустафа Найєм підтвердлив Радіо Свобода загибель відомого білоруського, російського та українського журналіста Павла Шеремета.

«Загинув мій друг», – сказав Найєм кореспондентові Радіо Свобода 20 липня на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в центрі Києва – на місці вибуху автомобіля, в якому їхав на роботу Павло Шеремет.

Після 8:00 на радіо «Вєсті» відбувся ефір з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом, який мав вести Павло Шеремет. Замість нього ефір вела колега Шеремета.

Вибух автомобіля стався о 7:45.

Смерть чоловіка внаслідок вибуху в автомобілі підтвердила й голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, яка також прибула на місце трагедії.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG