Доступність посилання

ТОП новини

Рівненський журналіст Курсик про підпал автівки: не маю особистих ворогів


Директор зі стратегічного розвитку телеканалу «Ритм», донедавна журналіст телеканалу «1+1», депутат Рівненської міської ради Олександр Курсик заявляє, що не має підозр щодо якоїсь конкретної особи щодо підпалу його автомобіля Opel Vectra 19 липня. Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода.

«Я не мав особистих конфліктів, хоча моя робота нерідко була пов’язана з розслідуваннями різного плану. Натомість люди, які могли бути незадоволеними моєю журналістською діяльністю, зателефонували одразу ж після того, як дізналися про підпал. Вони співчували і пояснювали, що могли подати на мене в суд, а не чинити самосуд», – сказав Курсик.

Дружина Олександра Курсика працює в прокуратурі Рівненської області.

Натомість начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський нагадав, що з початку року в Рівному зафіксовано з десяток випадків підпалів автомобілів відомих осіб. Поліція припускає, що цим за фінансову винагороду займається група зловмисників, інформація про яких уже є. Серед потерпілих підприємці, громадські активісти, журналісти.

9 червня на Рівненщині у Вараші був підпалений автомобіль журналіста правової газети «ДК ЗАХІД», члена громадської ради міста Сергія Москалюка. Він вважає, що це є спробою змусити його припинити громадську та журналістську активність.

XS
SM
MD
LG