Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях військових


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, на донецькому напрямку з гранатометів різних систем бойовики обстріляли українські позиції у Новоселівці Другій, Авдіївці, Новгородському та біля шахти Бутівка, а з стрілецької зброї – у Зайцеві та Авдіївці.

За даними штабу, на маріупольському напрямку із 120 міліметрових мінометів сепаратисти обстріляли українські укріплення в Широкині і Старогнатівці, а з мінометів калібру 82–міліметри вели вогонь по українських військових у Талаківці.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах сіл Спартак і Василівка, Докучаєвська, селища Трудівське і Старомихайлівка, район «Вольво-Центру», сіл Саханка і Комінтернове.

В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військові чотири рази обстріляли їхні позиції, зокрема, район села Калинове і район Первомайська.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG