Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійнили 61 обстріл українських позицій – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі інформує, що 25 липня підтримувані Росією сепаратисти 61 раз відкривали вогонь по українських підрозділах. 29 таких обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку, 27 – на Донецькому, ще п’ять на Луганському напрямку, ідеться у зведенні.

За повідомленням штабу, о 19:07 в Мар’їнці близько 30 бойовиків під прикриттям прицільного вогню підійшли на коротку відстань до позицій українських військ.

«У відповідь українські захисники застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Зазнавши втрат ворог відступив», – стверджує штаб АТО. О 19:20, за цим же повідомленням, сепаратисти здійснили новий безуспішний напад.

На Донецькому напрямку знову неспокійно було в Авдіївці, де бойовики били зі 122-міліметрових самохідних установок, 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілі з важких озброєнь селища Спартак та околиць міста Ясинувата.

В угрупованні «ЛНР» ще немає повідомлень про бойові дії минулої доби.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG