Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: 3 військових поранені минулої доби на Донбасі


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців немає, троє – поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«Минулої доби ситуація в районі проведення АТО дещо покращилася. Значно знизилася кількість ворожих обстрілів», – сказав Лисенко.

Зокрема, за його словами, було «абсолютно спокійно» на Луганському напрямку, на Донецькому і Маріупольському обстріли тривали, зокрема і з мінометів.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах селища Зайцеве і околиць Ясинуватої, Докучаївська, сіл Веселе і Спартак. За повідомленням на сайті сепаратистів, обстрілом пошкоджена будівля школи і багатоквартирного будинку. Про поранених чи загиблих не повідомляють.

В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військові один раз обстріляли їхні позиції, внаслідок чого ніхто не постраждав.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG