Доступність посилання

ТОП новини

Шкіряк: в хресній ході УПЦ КП беруть участь близько 15 тисяч вірян


Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявляє, що в хресній ході Української православної церкви Київського патріархату беруть участь близько 15 тисяч вірян.

Як написав він на своїй сторінці в Facebook, наразі все проходить спокійно, без будь-яких правопорушень, ситуація під контролем.

За його словами, правоохоронці продовжують здійснювати охорону громадського порядку.

Наразі поліція даних щодо кількості учасників хресної ходи не надає.

Раніше у поліції Києва повідомили, що понад 4,5 тисячі поліцейських та нацгвардійців забезпечують громадський порядок в ході проведення заходів з нагоди Дня хрещення Русі-України.

Сьогодні відбулася хресна хода Української православної церкви Київського патріархату з нагоди Дня хрещення Русі-України, віряни вирушили з Володимирського собору до Володимирської гірки, де провели урочистий молебень.

Українські православні церкви цими днями проводять урочисті заходи з нагоди Дня хрещення Русі-України.

27 липня багатотисячним зібранням у Києві на Володимирській гірці завершилася хресна хода Української православної церкви (Московського патріархату). Центральна частина Києва посилено охоронялася, всього було залучено близько п’яти тисяч правоохоронців. Як заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, сутичок вдалося уникнути.

XS
SM
MD
LG