Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі троє військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, троє поранені, ще один військовий отримав контузію, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку підтримувані Росією бойовики порушували режим тиші у Станиці Луганській, Кримському, Золотому та біля Попасної.

На донецькому напрямку, за даними Лисенка, сепаратисти обстрілювали авдіївську промзону, Зайцеве, Піски, позиції військових на світлодарській дузі та біля Донецького аеропорту.

Речник АТО повідомив, що на маріупольському напрямку обстріли були на двох ділянках фронту: Красногорівка – Мар’їнка та Гнутове – Широкине.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в нічних обстрілах Куйбишевського і Кіровського районів Донецька, а також околиць Ясинуватої. В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військові 12 разів обстріляли їхні позиції, зокрема у районі селища Калинове, Логвинове, Сокільники, Калинівка.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG