Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 7 військових поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, 7 військових поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на донецькому напрямку вчора тривали цілодобові бої під Авдіївкою.

«Також дуже неспокійно вчора було в Зайцевому, де ворог надвечір здійснив 2 обстріли з гармат калібром 122 міліметри, випустивши по наших позиціях 35 снарядів», – сказав він.

Мотузяник додав, що підтримувані Росією бойовики також порушували режим тиші на світлодарській дузі, західніше Горлівки, біля Донецького аеропорту.

На маріупольському напрямку, за даними речника АТО, порушення режиму тиші були біля Красногорівки та Широкина, де сепаратисти неодноразово застосовували важке озброєння.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах околиць Донецька, Ясинуватої, Макіївки та Горлівки. В угрупованні «ЛНР» про бойові дії за минулу добу не повідомляють.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG