Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 20 обстрілів з початку доби – штаб


У штабі АТО заявляють, що з початку доби 6 серпня в зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією бойовики 20 разів відкривали вогонь по українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, на донецькому напрямку були обстріли з мінометів по Авдіївці та Новоселівці, з гранатометів – по Пісках та по шахті «Бутівська», з кулеметів – біля Новгородського, а в Зайцеві – зі стрілецької зброї.

За даними штабу, на маріупольському напрямку сепаратисти вели вогонь по Лебединському, Павлополю, Старогнатівці, Новотроїцькому та Мар’їнці.

«У Мар’їнці близько четвертої години ранку відбулося бойове зіткнення, завдяки вмілим та злагодженим діям наших захисників ворога було відкинуто», – зазначають у штабі.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілах передмість Горлівки та Донецька, а також міст Ясинувата та Докучаєвськ.

В угрупованні «ЛНР» заявляють про три обстріли контрольованої сепаратистами території з боку ЗСУ.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG