Доступність посилання

ТОП новини

У Криму автобус упав з обриву, є загиблі – ЗМІ


У Криму на трасі Судак – Феодосія перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі. Як повідомляє прес-служба управління дорожньої інспекції у Криму, ДТП за участю рейсового автобуса сполученням «Судак – Керч» сталась у районі села Щебетовки.

Агенство «Интерфакс» повідомляє з посиланням на представника МНС анексованого Криму, що у результаті аварії чотири людини загинули і, за попередніми даними, не менше 15 осіб госпіталізовані.

За повідомленням російської агенції новин ТАСС, постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості доправлені до лікарень Судака і Феодосії.

«Триває підняття тих пасажирів, які були в автобусі. За оперативними даними, з Керчі виїхали 15 осіб, яку кількість було посаджено у Коктебелі, інформації ще немає. Глибина прірви поки не відома, ми виїжджаємо на місце», – повідомила ТАСС голова міськради Феодосії Світлана Гевчук. За її словами, йдеться про рейсовий автобус, у якому могли пересуватись туристи.

На сайті Кримського управління ДАІ наразі подробиць аварії немає. У відомстві зазначають, що у ліквідації наслідків ДТП задіяли 102 людини і 25 одиниць техніки.

XS
SM
MD
LG