Доступність посилання

ТОП новини

МЗС радить українцям у Таїланді уникати місць масового скупчення людей


Міністерство закордонних справ України радить громадянам, які вже перебувають на території Таїланду або планують ближчим часом відвідати цю країну, виявляти пильність, уникати місць масового скупчення людей, неухильно виконувати вказівки місцевих правоохоронних органів та слідкувати за місцевими новинами. Про це йдеться у повідомленні МЗС, поширеному з огляду на серію вибухів у Таїланді 11 та 12 серпня.

У випадках надзвичайних ситуацій МЗС України просить зв’язуватися з посольством України в Королістві Таїланд – телефон «гарячої лінії»: +66 91 770 91 00, адреса електронної пошти: emb_th@mfa.gov.ua; або повідомляти на «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 16 57, додатковий +38 044 238 17 77, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Унаслідок серії вибухів у низці тайських провінцій, зокрема – й у популярних туристичних місцях, 11 та 12 серпня загинуло 4 людини, ще 24 особи поранені. Поліція Таїланду виключила зв’язок цих подій із міжнародним тероризмом і назвала вибухи актом «місцевого саботажу».

Громадян України серед загиблих та постраждалих немає.

XS
SM
MD
LG