Доступність посилання

ТОП новини

Мотузяник: 3 українських військових загинули, 6 поранені за добу на Донбасі


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 18 серпня 2016 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 18 серпня 2016 року

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі троє українських військовослужбовців загинули, шестеро поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, бойовики вели вогонь по всій лінії розмежування, зокрема із артилерії і мінометів.

Раніше сьогодні у штабі української воєнної операції на сході України заявили, що ситуація в зоні бойових дій на Донбасі загострюється. За даними штабу, число обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків минулої доби зросла майже удвічі.

В угрупованні «ДНР» звинувачують в обстрілах українських військових і заявляють про пошкодження будинків на околицях Докучаївська і села Ясне, Горлівки і Донецька. Про поранених чи загиблих – не повідомляють.

В угрупованні «ЛНР» заявляють про обстріл Стаханова, внаслідок чого, за словами сепаратистів, у місті немає світла. В угрупованні також заявили, що постраждалих не було.

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG