Доступність посилання

ТОП новини

У Києві 19 серпня перекриють низку вулиць через репетицію параду


Військовий парад до Дня Незалежності України, Київ, 24 серпня 2014 року
Військовий парад до Дня Незалежності України, Київ, 24 серпня 2014 року

У Києві 19 серпня перекриють низку вулиць у зв’язку з репетицією військового параду до 25-ї річниці Незалежності України, повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«19 серпня 2016 року з 16:30 у столиці діятимуть масштабні обмеження руху автотранспорту – перекриватимуть вулиці за маршрутами проходження колон до місця проведення тренувань параду військ до 25-ї річниці Незалежності України», – йдеться в повідомленні.

Київська міська державна адміністрація уточнює, що рух транспорту буде обмежено на вулицях Маршала Рибалка, Чорновола, Жилянській, Сагайдачного, Межигірській, Спаській, Нижньому Валу, Верхньому Валу, Глибочицькій, Старовокзальній, Туполєва, Стеценка, Щербаківського, Великій Васильківській, Хрещатику, Набережно-Хрещатицькій, а також на майдані Незалежності, Бесарабській площі, проспекті Перемоги, Європейській площі, Петровській алеї, Парковій дорозі, Дніпровській дорозі, Дніпровському узвозі, Набережному шосе, площі Льва Толстого.

Раніше президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким у центрі Києва з нагоди 25-ї річниці Незалежності України відбудеться парад військ.

Парад пройде на вулиці Хрещатик і майдані Незалежності в Києві.

У 2015 році у центрі Києва маршем пройшли військові, без техніки, на відміну від попереднього року.

XS
SM
MD
LG