Доступність посилання

ТОП новини

Путін приїхав в анексований Крим


Володимир Путін
Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін прибув в анексований Крим. Він має намір провести тут засідання з членами Ради безпеки, а також відвідати молодіжний форум «Таврида».

Прес-служба Кремля поки що не публікує інформації про візит Путіна в окупований Крим.

Минулого разу Володимир Путін відвідував півострів 18 березня. Тоді він облетів на вертольоті місце будівництва Керченського мосту і провів нараду щодо соціально-економічного розвитку Криму.

25 липня з візитом в анексованому Криму побував прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, тоді він взяв участь в нараді з будівництва доріг.

10 серпня ФСБ Росії заявила, що запобігла скоєнню терактів в анексованому Криму, у підготовці яких звинуватила Київ. Президент Росії Володимир Путін, коментуючи твердження російської ФСБ, заявив, що Київ не шукає шляхів переговорів, а переходить до терору. Він додав, що проводити саміт в «нормандському форматі», про можливість якого говорила днями сама ж Москва, в таких умовах «безглуздо».

Президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Кремля щодо Криму «безглуздими і цинічними». У Генштабі Збройних сил України спростували заяву Федеральної служби Росії і назвали її провокацією.

Водночас і в НАТО, і в ЄС заявили, що Москва не надала переконливих доказів, які підтверджували б її звинувачення на адресу України.

XS
SM
MD
LG