Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранені 2 військових – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу у зоні бойових дій на Донбасі були поранені 2 двоє українських військовослужбовців, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу жоден український військовий не загинув, але двоє наших військових були поранені», – сказав Мотузяник 21 серпня на брифінгу у Києві.

За його словами, життю поранених нічого не загрожує.

Олександр Мотузяник повідомив також, що за минулу добу на Донбасі загинули троє сепаратистів.

За інформацією штабу української воєнної операції, за минулу добу підтримувані Росією сепаратисти 71 раз обстріляли позиції українських військових.

Донецькі сепаратисти звинувачують українську сторону в обстрілах по всій лінії розмежування. Вони кажуть, що під час обстрілів у Горлівці був поранений цивільний.

Сепаратисти угруповання «ЛНР» заявляють, що за минулу добу українські військові чотири рази стріляли по їхніх позиціях.

Про втрати серед бойовиків в угрупованнях «ДНР» і «ЛНР» не повідомляють.

Підтримувані Росією збройні сепаратистські угруповання «ДНР» і «ЛНР» Генеральна прокуратура України визнала терористичними.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG