Доступність посилання

ТОП новини

Марушевська звинувачує Насірова у незаконних призначеннях


Юлія Марушевська
Юлія Марушевська

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська звинувачує керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова у призначенні на посади в області людей без її відома, що, за її словами, є порушенням законодавства.

«Провівши незаконний конкурс він сам собі визначив двох начальників постів: одного у Григорівці, іншого – у Білгород-Дністровську», – написала Марушевська 23 серпня у Facebook.

За її словами, у відповіді Національного агентства з питань державної служби вказано, що конкурс на посади начальників митних постів, а також створення конкурсних комісій належить до компетенції митниці.

«Суд щодо незаконних дій Романа Насірова призначений на 28 вересня. Крім того, Одеська митниця подає клопотання до суду щодо недопущення призначення переможців незаконного конкурсу на начальників митних постів Одеської області», – зазначила Юлія Марушевська.

Між Юлією Марушевською та головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим існує конфлікт. Марушевська заявляє, що її керівник намагається зберегти корупцію в системі митниць. У свою чергу Насіров говорив, що розчарований роботою Марушевської і не бачить ніяких позитивних новацій на Одеській митниці.

Юлія Марушевська входить до команди голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі і була призначена президентом України на посаду 19 жовтня 2015 року.

XS
SM
MD
LG