Доступність посилання

ТОП новини

Уряд обіцяє збільшити фінансування дипломатичних установ України – Гройсман


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Уряд готовий збільшити фінансування дипломатичних установ України, для чого будуть внесені відповідні статті до державного бюджету на 2017 рік, пообіцяв прем’єр-міністр Володимир Гройсман на нараді послів у Києві 24 серпня.

«Ви відчуваєте дефіцит (коштів – ред.) і я вважаю, що у цьому питанні ми маємо почати ставити крапку в 2017 році. Хочу вас запевнити, що як прем’єр-міністр України при плануванні бюджету на 2017 рік я буду відстоювати позицію суттєвого збільшення фінансування наших дипломатичних установ за кордоном. Ми маємо визначити реальну потребу, тому що нам нині дуже непросто, але ми маємо забезпечити планування щодо фінансування нових видатків», – повідомив Гройсман.

Прем’єр-міністр також визначив пріоритетні, на його думку, напрямки діяльності дипломатичних установ України, серед яких – забезпечення підтримки територіальної цілісності й суверенітету України з боку міжнародної спільноти, надання «гідної відповіді» інформаційній війні Росії та сприяння у залученні інвестицій в українську економіку.

XS
SM
MD
LG