Доступність посилання

ТОП новини

«Піаніст-екстреміст» вітатиме харків’ян із Днем Незалежності


У Харкові провели автопробіг до Дня Незалежності України (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:27 0:00

У Харкові в День Незалежності України 24 серпня виступить «піаніст-екстреміст». Музикант на ім’я Богдан, що прославився концертами на барикадах Євромайдану, гратиме на фортепіано на центральній міській площі Конституції 24 серпня ввечері.

Також цього дня на площі Свободи з 17:00 триватиме концерт співаків і музикантів, що їздять Донбасом на підтримку вояків.

Тим часом у Харкові стартував автопробіг місцевого Автомайдану легендарними місцями, серед яких пам’ятник УПА і будинок «Слово», де в 30-і роки минулого століття мешкали письменники так званого «Розстріляного відродження».

Зранку на площі Свободи зібралися представники трудових колективів для перегляду військового параду з Києва. Для цього велику частину майдану обгородили огорожею, а людей пропускали через рамки, перевіряючи сумки на вміст небезпечних предметів.

Громадські активісти днями дорікали обласній владі, що та продовжує практику Партії регіонів, розсилаючи разнарядки до лікарень, освітніх закладів, райадміністрацій по області про участь трудових колективів у святі, присвяченому 25-ї річниці Незалежності України.

У самій облдержадміністрації відкидають обвинувачення, заявляючи, що таким чином намагалися з’ясувати, скільки може прийти людей на загальні урочистості на площу Свободи, щоб попередньо могла підготуватися до охорони поліція.

XS
SM
MD
LG