Доступність посилання

ТОП новини

Обладміністрація: 2 військових і цивільний поранені під час обстрілу Станиці Луганської


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 24 серпня 2016 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 24 серпня 2016 року

Внаслідок обстрілу з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї селища Станиця Луганська поранені цивільний місцевий житель і двоє українських військовослужбовців, повідомляє обласна військово-цивільна адміністрація.

У відомстві не вказують, у якому стані постраждалі.

За повідомленням, обстріл із гранатометів, мінометів і стрілецької зброї 24 серпня вели підтримувані Росією бойовики.

За словами заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка, під час обстрілу також була пошкоджена лінія електропостачання, у трьох місцях пошкоджений газопровід низького тиску, у одному місці – середнього. «Газопостачання не було припинено, наразі накладені бандажі. Також декілька будинків по вулиці Лебединського та Ломоносова залишилися без шибок у вікнах», – додав він.

В обладміністрації також повідомили, що протягом минулої доби бойовики обстрілювали Попасну і Золоте.

«Ввечері зі 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляні позиції українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району. 25 серпня після півночі обстріли в цьому напрямку поновилися», – додали в адміністрації.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушується, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG