Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині затримали 106 «кримінальний авторитетів» – СБУ


Затримання «кримінальний авторитетів» у Святогірську
Затримання «кримінальний авторитетів» у Святогірську

СБУ повідомляє про затримання 106 представників кримінального середовища у Святогірську Донецької області. За інформацією СБУ, вони прибули на похорон «злодія у законі» Олексія Сальникова «Льохи Краснодонського».

«Кримінальник, відомий організацією акцій непокори засуджених у виправних колоніях, помер 25 серпня від серцевого нападу через передозування наркотиками», – мовиться у повідомленні СБУ, опублікованому 28 серпня.

«Оперативники спецслужби перевіряють затриманих «авторитетів», які у тому числі які прибули з Росії, Молдови та тимчасово окупованих територій, також на зв’язки з терористами «ДНР/ЛНР», – зазначають у Службі безпеки.

За інформацією поліції Донецької області, у декого з затриманих виявили рушницю, набої, бити та наркотики.

«Серед присутніх вже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх та колишніх «смотрящих» з окупованих міст. Поліцейські відпрацьовують їх зв’язки з представниками незаконних збройних формувань та можливі канали співпраці з терористами», – зазначають у поліції.

Збройний конфлікт на сході України триває від квітня 2014 року. За даними ООН, за цей час там загинули понад 9 тисяч 400 людей, більш ніж 21 тисячі були поранені.

XS
SM
MD
LG