Доступність посилання

ТОП новини

Міносвіти призначило Тамару Іванову в.о. ректора НАУ


Міністерство освіти і науки України призначило виконувачем обов’язків ректора Національного авіаційного університету Тамару Іванову.

Як написав заступник міністра освіти і науки – керівник апарату Роман Греба на своїй сторінці у Facebook, колектив НАУ має сконцентруватися на питаннях підготовки студентів і розвитку науки, а оцінку дій керівництва з використання майна вишу повинні дати правоохоронні органи.

Тамара Іванова є проректором з навчальної та методичної роботи в НАУ.

26 серпня Служба безпеки України заявила про затримання на хабарі виконувача обов’язків ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка. «Правоохоронці встановили, що посадовець через посередника адвоката вимагав 170 тисяч євро від професора. У таку суму чиновник оцінив підписання наказу про призначення науковця на посаду в університеті», – поінформували у відомстві.

За даними СБУ, затримання провели спільно з Національним антикорупційним бюро і Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою після отримання частини хабара у розмірі 100 тисяч євро.

У Міністерстві освіти і науки України повідомили 26 серпня про звільнення Володимира Харченка від виконання обов’язків ректора Національного авіаційного університету. Відповідний наказ опублікували на сайті Міносвіти.

XS
SM
MD
LG