Доступність посилання

ТОП новини

Суд: двоє з трьох заарештованих поліцейських Кривого Озера оскаржили арешт


Під час затримання підозрюваних поліцейських
Під час затримання підозрюваних поліцейських

Двоє з трьох заарештованих співробітників Кривоозерського відділення поліції, підозрюваних у вбивстві жителя Миколаївщини, подали апеляційні скарги на обрання їм як запобіжного заходу арешту терміном на місяць.

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду Миколаївської області, суд розгляне скаргу Олександра Причипойди на рішення Центрального райсуду Миколаєва 31 серпня, а Миколи Хоменка – 1 вересня.

Щодо скарги від третього поліцейського, Дениса Ляхвацького, заарештованого на два місяці, то поки що інформації немає. Проте час для оскарження постанови про арешт у нього ще є.

Центральний районний суд Миколаєва ухвалив рішення про арешт 25 серпня.

24 серпня прес-служба прокуратури Миколаївської області повідомила, що розслідує дії поліцейських, які застосували фізичну силу і спецзасоби при затриманні чоловіка у селищі Криве Озеро, у результаті чого він загинув.

Слідчий відділ прокуратури Миколаївської області розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень поліцейськими.

Тіло потерпілого направили для проведення судово-медичної експертизи до Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз, щоб встановити реальні причини смерті.

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що проведена прокуратурою Миколаївської області експертиза встановила, що померлого били і в нього стріляли з травматичної зброї.

XS
SM
MD
LG