Доступність посилання

ТОП новини

Проросійські бойовики відпрацьовують проведення морських десантних операцій на маріупольському напрямку – ГУР


Контрольовані Росією бойовики на Донбасі відпрацьовують проведення морських десантних операцій на маріупольському напрямку, заявив в ефірі проекту Радіо Свобода, Радіо Донбас.Реалії, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький.

«За інформацією, якою володіє військова розвідка, зараз дуже активно відпрацьовується питання проведення наступальних операцій, при цьому, з допомогою російських підрозділів, відпрацьовується форсування водних перешкод, а на деяких напрямках – навіть проведення морських десантних операцій, це на маріупольському напрямку», – зазначив Скибицький.

За його словами, раніше така підготовка відбувалась узимку 2016 року. «Але заходи стали більш інтенсивними – реально відпрацьовується питання проведення контрнаступальних або наступальних операцій», – сказав представник ГУР.

Відео: Радіо Свобода онлайн

Наприкінці минулого тижня, 25 серпня, Росія оголосила про чергові неоголошені навчання з «перевіркою боєготовності», зокрема й неподалік кордонів України. Це посилило занепокоєння в Україні і на Заході з приводу можливих справжніх намірів Москви.

Радіо Донбас.Реалії є проектом Української редакції Радіо Свобода, що подає новини і їхній аналіз із обох боків лінії розмежування. Донбас.Реалії мовить у Маріуполі на частоті 88 FM, Авдіївці 95,7 FM, Волновасі 100,3 FM, Щасті 95,7 FM та Маріїнці 95,3 Fm FM а також в ефірі «Громадського радіо» з 19:00 до 20:00. Донбас.Реалії є проектом Української редакції Радіо Свобода, що подає новини і їхній аналіз із обох боків лінії розмежування.

XS
SM
MD
LG