Доступність посилання

ТОП новини

НАБУ розслідує обставини передачі квартири у центрі Києва екс-керівнику ДУС Борзову – ЦПК


Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження через передачу службовими особами Державного управління справами у приватну власність екс-виконувачу обов’язки керівника ДУС Сергію Борзову квартири у центрі Києва, повідомляє Центр протидії корупції з посиланням на бюро.

«За фактами, викладеними у зверненні 29 липня 2016 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №52016000000000262 внесені відомості щодо зловживання службовими особами Державного управління справами своїм службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем)», – йдеться у відповіді НАБУ на заяву ЦПК.

Як повідомляли журналісти програми «Наші Гроші з Денисом Бігусом» у грудні 2015 року Державне підприємство Укржитлосервіс, підвідомче Державному управлінню справами, видало родині Борзових свідоцтво про право власності на квартиру площею 187,8 квадратних метрів у будинку на бульварі Лесі Українки у центрі Києва. Нову квартиру Борзов пояснив необхідністю перевезти до Києва своїх батьків.

Сергій Борзов очолював Державне управління справами від серпня 2015 до липня 2016 року.

XS
SM
MD
LG