Доступність посилання

ТОП новини

США: Трамп відповів на закиди Клінтон щодо його ставлення до Путіна


Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп
Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що його суперниця Гілларі Клінтон не зможе протистояти таким опонентам, як президент Росії Володимир Путін.

«Гілларі любить здаватися жорсткою у відносинах з Росією. Путін дивиться на неї та сміється», – заявив Трамп під час агітації у штаті Вірджинія 6 вересня, на наступний день після того, як Клінтон звинуватила його в заохоченні Росії до втручання через кібератаки у вибори в США.

Партнер Клінтон по виборчій кампанії, кандидат на посаду віце-президента США Тімоті Кейн у своїй промові з питань зовнішньої політики в штаті Північна Кароліна вказав, що Трамп «здається, підтримує російські інтереси на шкоду американським»

Тим часом, заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що звинувачення щодо втручання Москви у вибори президента США є «просто смішними». За його словами, на відміну від Росії, деякі політики в Західній Європі відкрито підтримують одного з кандидатів у США, що, на думку російського дипломата, є «справжнім втручанням» в американський виборчий процес.

XS
SM
MD
LG