Доступність посилання

ТОП новини

Матч-реванш між боксерами Кличком і Ф’юрі відбудеться 29 жовтня


Бій між Володимиром Кличком (п) і Тайсоном Ф’юрі, Дюссельдорф, Німеччина, 28 листопада 2016 року
Бій між Володимиром Кличком (п) і Тайсоном Ф’юрі, Дюссельдорф, Німеччина, 28 листопада 2016 року

Чемпіон світу у важкій вазі британець Тайсон Ф’юрі узгодив дату матч-реваншу з українським екс-чемпіоном Володимиром Кличком. Поєдинок відбудеться в англійському Манчестері 29 жовтня.

28-річний Ф’юрі здобув за очками сенсаційну перемогу над Кличком у Дюссельдорфі в листопаді минулого року. Британець здобув таким чином титули за професійними версіями WBA, WBO та IBF, які належали багаторічному чемпіону з України.

«Нарешті дата матчу-реваншу зафіксована. Я виправлю свою помилку 29 жовтня на «Манчестер Арені». Побачимося там!» – написав Кличко в мережі мікроблогів Twitter 7 вересня.

Володимир Кличко, Дюссельдорф, Німеччина, 28 листопада 2016 року
Володимир Кличко, Дюссельдорф, Німеччина, 28 листопада 2016 року

Планований раніше на липень бій був відкладений після того, як Ф’юрі зазнав травми щиколотки. Кличко після цього погрожував судовим позовом із вимогою про матч-реванш, бо право на такий поєдинок було закріплене в контракті попереднього протистояння двох боксерів.

Незабаром після перенесення бою в липні з’явилися повідомлення, що Тайсон Ф’юрі торік був фігурантом розслідування щодо вживання заборонених препаратів. Сам британець відкинув ці звинувачення, але в серпні антидопінгова агенція Сполученого Королівства засвідчила, що він був тимчасово відсторонений від змагань у червні через наявність в його організмі забороненої речовини. Заборона була знята після апеляції в очікуванні незалежного розслідування, і Ф’юрі в серпні поновив тренування.

XS
SM
MD
LG