Доступність посилання

ТОП новини

Дружина звільненого голови Київської ОДА Мельничука заявила про зникнення чоловіка


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Дружина звільненого 10 вересня з посади голови Київської облдержадміністрації Максима Мельничука заявила до поліції про зникнення свого чоловіка. Про це Галина Мельничук повідомила каналу «112. Україна».

За словами Галини Мельничук, востаннє вона спілкувалася з чоловіком о 16:30 9 вересня, і після того не має з ним зв’язку. Жінка 10 вересня прибула у заміський будинок родини, де, за її словами, до 4:00 10 вересня тривали обшуки.

«Мені повідомили пізно ввечері, що до мого будинку потрапили чужі люди, озброєні, які входять в дім і нікого не впускають», – каже Мельничук. Вона також стверджує, що всередині все зруйновано.

9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль в цьому злочині голови адміністрації Мельничука, який кілька днів томуподав у відставку.

10 вересня вночі на сайті президента України Петра Порошенка був оприлюднений указ про звільнення Максима Мельничука з посади голови Київської облдержадміністрації.

XS
SM
MD
LG