Доступність посилання

ТОП новини

Клінтон заявляє про поліпшення стану свого здоров’я


Гілларі Клінтон з’явилася на публіці через кілька годин після інциденту, коли відпочила в будинку своєї доньки у Нью-Йорку, 11 вересня 2016 року
Гілларі Клінтон з’явилася на публіці через кілька годин після інциденту, коли відпочила в будинку своєї доньки у Нью-Йорку, 11 вересня 2016 року

Кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявляє, що швидко оговталася й почувається набагато краще після «запаморочення» і втрати рівноваги під час жалобних заходів у Нью-Йорку за жертвами терактів 11 вересня 2001 року.

«Я почуваюся набагато краще, і, очевидно, я мала отримати відпочинок раніше», – сказала демократичний кандидат, визнавши, що ігнорувала «дуже мудру пораду» свого лікаря зробити перерву на п’ять днів після встановлення 9 вересня діагнозу «пневмонія».

Клінтон 11 вересня через півтори години після початку церемонії раптово залишила панахиду за жертвами терактів у Нью-Йорку. Це відбулося на тлі аномальної для цієї пори року спеки, яка минулими днями фіксувалася на півночі Атлантичного узбережжя США.

Через хворобу Клінтон скасувала плановану раніше на 12 і 13 вересня передвиборну поїздку до штату Каліфорнія.

Прихильники суперника Клінтон із Республіканської партії Дональда Трампа вважають, що стан здоров’я демократичного кандидата робить її фізично непридатною для роботи на посаді президента. Вони вказують ще й на струс мозку, який Клінтон ппережила в грудні 2012 року після того, як знепритомніла.

Клінтон відкинула звинувачення щодо проблем зі здоров’ям як чутки і прояви безпідставних теорій змови.

XS
SM
MD
LG