Доступність посилання

ТОП новини

Уряд популяризує проект держбюджету-2017 у соціальних мережах – речник Гройсмана


Урядові сторінки в соціальних мережах знайомитимуть відвідувачів із окремими положеннями проекту дрежавного бюджету України на 2017 рік. Про це повідомив речник прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук.

«Уряд підготував проект державного бюджету на 2017 рік. У середу відбудеться його представлення в парламенті. В цьому році цей документ має багато особливостей... Усе це ми намагалися відобразити в нових каверах, які сьогодні прикрасять наші сторінки в соцмережах», – наголошує речник на своїй сторінці у Facebook.

15 вересня Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні затвердив проект державного бюджету на 2017 рік і подав його на розгляд до Верховної Ради України.

Як заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, це «бюджет економічного розвитку», який, зокрема, передбачає зростання валового внутрішнього продукту не менш ніж 3%.

Так само на рівні у 3% від ВВП планується і дефіцит бюджету, а його доходи мають скласти 876,9 мільярдів гривень.

При цьому Гройсман заявив, що уряд чи не вперше за роки незалежності не тільки подав проект бюджету вчасно, як того вимагає Конституція, а й підготував «чесний бюджет», що заснований на реальних доходах.

XS
SM
MD
LG