Доступність посилання

ТОП новини

Російський журналіст, що виїхав до Грузії, заявляє про нові погрози


Олександр Сотник
Олександр Сотник

Російський журналіст Олександр Сотник, який виїхав з Росії до Грузії після погроз на свою адресу, заявляє, що невідомі продовжують йому погрожувати і в Грузії.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, за словами журналіста, дзвінки з погрозами знову почали надходити вже на його грузинський номер після того, як він, за його ж словами, припустився помилки, вставивши SIM-карту одного з місцевих операторів мобільного зв’язку в свій московський телефон, який раніше був під'єднаний до російської мережі.

Олександр Сотник впевнений, що саме після цього недоброзичливці дізналися його грузинський номер, і почалася, як він висловився, «свистоплясочка». Крім того, невідомі, під час дзвінків із грузинського номера «дихають, бурчать, хриплять і матюкаються».

Раніше цього тижня Сотник опублікував відео, в якому розповів про свій від’їзд до Грузії через погрози на свою адресу. При цьому Сотник попросив не вважати свій від’їзд еміграцією і заявив, що робота YouTube-каналу Sotnik-TV буде продовжена, а сам Сотник у Грузії займеться, зокрема, створенням аналітичної програми про ситуацію в Росії.

Олександр Сотник близько п’яти років веде на YouTube канал Sotnik-TV. У своїх відео він неодноразово висловлювався на підтримку України і виступав з критикою президента Росії Володимира Путіна.

XS
SM
MD
LG