Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі оперують через вогнепальне поранення – Аваков


Арсен Аваков (©Shutterstock)
Арсен Аваков (©Shutterstock)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що затриманого чоловіка, якого підозрюють у вбивсті двох патрульних поліцейських у Дніпрі 25 вересня, оперують в одній із лікарень міста. Як уточнив на сторінці у Facebook очільник МВС, перед тим, як зловмисник утік, загиблий поліцейський встиг нанести йому вогнепальне поранення.

Інших подробиць затримання підозрюваного Аваков не вказав.

Оперативні дії на місці убивства поліцейських у Дніпрі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00

Раніше в правоохоронних органах підтвердили затримання ймовірного убивці двох патрульних поліцейських 27-річного Артема Кутушева та 36-річної Ольги Макаренко. Повідомлялося, що водій легковика у неділю вранці порушив правила дорожнього руху і почав чинити опір працівникам поліції. Потім він здійснив декілька пострілів і зник з місця пригоди. Обоє патрульних з різницею в декілька годин померли через отримані травми. В місті оголосили план перехоплення.

У поліції вказали на уродженця Тореза Донецької області, раніше судимого Олександра Пугачова. Як повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, підозрюваний є колишнім бійцем батальйону «Торнадо». Пугачов з 2015 року перебуває у розшуку через переховування від органів прокуратури.

XS
SM
MD
LG