Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі 26 вересня оголосили днем жалоби за загиблими поліцейськими


Оперативні дії на місці убивства поліцейських у Дніпрі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00

Оперативні дії на місці убивства поліцейських у Дніпрі

У Дніпрі понеділок,26 вересня, оголошено днем жалоби за загиблими в неділю поліцейськими. Про йдеться в повідомленні на сайті міської ради Дніпра.

Повідомляється, що міський голова Борис Філатов шукатиме можливість допомогти родинам вбитих патрульних Артема Кутушева та Ольги Макаренко.

Також Філатов закликав не політизувати трагедію.

Співчуття сім’ям загиблих в Дніпрі патрульних висловив президент України Петро Порошенко у
Twitter.

«Висловлюю співчуття сім`ям загиблих в Дніпрі. Злочинність кидає виклик усім нам. Тому маємо цінувати і шанувати подвиг правоохоронців, які, ризикуючи життям, захищають Україну. Зло має бути покаране», – написав Порошенко.

У неділю в правоохоронних органах підтвердили затримання ймовірного убивці двох патрульних поліцейських у Дніпрі. У поліції вказали на уродженця Тореза Донецької області, раніше судимого Олександра Пугачова. Як повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, підозрюваний є колишнім бійцем батальйону «Торнадо». Пугачов з 2015 року перебуває у розшуку через переховування від органів прокуратури.

Водій легковика у неділю вранці порушив правила дорожнього руху і почав чинити опір працівникам поліції. Потім він здійснив декілька пострілів і зник з місця пригоди. Обоє патрульних з різницею в декілька годин померли через отримані травми. Сам зловмисник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра. Очікується, що невдовзі йому буде оголошено про підозру.

XS
SM
MD
LG