Доступність посилання

ТОП новини

Головлікар: підозрюваний у вбивстві патрульних у Дніпрі опритомнів після операції


Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов прооперований, опритомнів і зможе відповідати на запитання, повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна» головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

«Його стан стабільний. Його життю нічого не загрожує, він може говорити, відповідає на запитання, прикутий до ліжка. Поки що спілкування відбувається лише з лікарями. Біля нього цілий загін охорони. Я думаю, за тиждень він піде на одужання і за місяць зможе відповідати на всі запитання, які виникнуть», – сказав Риженко.

25 вересня в Дніпрі водій авто, якого зупинили поліцейські, почав чинити опір і вистрелив у правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні: 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко. Підозрюваним, як заявила поліція, виявився раніше розшукуваний правоохоронцями Олександр Пугачов, екс-боєць батальйону «Торнадо».

Нападник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра. Очікується, що сьогодні йому буде оголошено про підозру.

26 вересня у Дніпрі оголошено днем жалоби.

XS
SM
MD
LG