Доступність посилання

ТОП новини

Медики: підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі перевели до лікарні спецзакладу


Підозрюваний у вбивстві патрульних поліцейських під час затримання
Підозрюваний у вбивстві патрульних поліцейських під час затримання

Чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі, перевели з обласної лікарні імені Мечникова до лікарні спецзаладу, повідомив головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

За словами Риженка, попри те, що він, маючи чотири дірки в кишківнику, звернувся за допомогою до лікарів лише через кілька годин після поранення, медикам вдалося його врятувати.

«Стан повністю стабільний. Тиск 120/80. Аналізи в нормі. Далі буде лікуватись в хірургії спеціальної лікарні», – повідомив Риженко. За його даними, транспортували пацієнта до спецзакладу під посиленою вартою.

Напередодні суд обрав для підозрюваного у вбивстві патрульних Олександра Пугачова запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту.

25 вересня в Дніпрі водій авто, якого зупинили поліцейські, почав чинити опір і стріляти у правоохоронців. Внаслідок цього загинули патрульні: 27-річний Артем Кутушев і 36-річна Ольга Макаренко. Підозрюваним, як заявила поліція, виявився раніше розшукуваний правоохоронцями Олександр Пугачов, екс-боєць батальйону «Торнадо». Нападник перед втечею теж зазнав поранення. Після затримання його прооперували в одній з лікарень Дніпра.

XS
SM
MD
LG