Доступність посилання

ТОП новини

Очільниця Держлікслужби Києва перемогла в конкурсі на посаду голови Держлікслужби України


Наталія Ґудзь
Наталія Ґудзь

Конкурс на посаду керівника Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками України виграла Наталія Ґудзь, повідомляють журналісти програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода і каналу «UA:Перший», які стежили за перебігом конкурсу.

Нині вона очолює Державну служби України з лікарських засобів Києва. На цю посаду Наталія Ґудзь була призначена ще за часів президентства Віктора Януковича – у 2012 році. Але успішно пройшла перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» – вона та заступник київської служби проходили її в червні 2015 року.

Наталію Ґудзь, переможницю конкурсу, що його проводила Комісія з питань вищого корпусу державної служби, ще має затвердити Кабінет міністрів України.

Загалом на посаду голови Держлікслужби претендували 8 кандидатів. Усі вони за стандартною процедурою впродовж одного дня складали тести на знання законодавства, виконували ситуаційні завдання та проходили співбесіди з членами комісії.

Друге місце в конкурсі на посаду посів Владислав Цілина, нині безробітний. Його рекомендують на посаду першого заступника.

Держлікслужбу вирішили поєднати з Державною службою контролю за наркотиками у серпні 2015 року. Розпорядження про початок роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в повному обсязі Кабінет міністрів України ухвалив 1 липня 2016 року.

Раніше Комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала переможців на посаду голови Держлісагентства та голови Миколаївської ОДА.

XS
SM
MD
LG