Доступність посилання

ТОП новини

Україна й Ізраїль у жовтні проведуть засідання торговельно-економічної комісії


Україна й Ізраїль проведуть засідання спільної двосторонньої торговельно-економічної комісії в жовтні, повідомляє прес-служба президента України Петра Порошенка. За повідомленням, Порошенко домовився про це з прем'єром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

«Співрозмовники домовилися про пожвавлення торговельно-економічної співпраці між Україною та Ізраїлем, зокрема – про проведення у жовтні наступного засідання двосторонньої торговельно-економічної комісії. Петро Порошенко також запросив ізраїльські компанії взяти участь у приватизації в Україні. В ході бесіди лідери двох держав також домовилися активізувати процес щодо зони вільної торгівлі між країнами», – йдеться в повідомленні.

Раніше цього тижня в Україні перебував з візитом президент Ізраїлю Реувен Рівлін, він мав брати участь у жалобних заходах до 75-х роковин трагедії в Бабиному Яру. Проте Рівлін перервав візит через смерть колишнього президента Ізраїлю Шимона Переса.

30 вересня Переса поховали в Єрусалимі. Серед кількох десятків світових лідерів віддати шану колишньому президентові Ізраїлю прибув і Петро Порошенко. Під час перебування в Єрусалимі він провів низку зустрічей зі світовими лідерами.

XS
SM
MD
LG