Доступність посилання

ТОП новини

Українська сторона поки не підтверджує заяву угруповання «ДНР» про відведення сил біля Петрівського


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Українська сторона наразі не може підтвердити чи спростувати заяву угруповання «ДНР» про завершення ним відведення сил і засобів біля села Петрівське на Донеччині. Про це в ефірі Радіо Свобода сказав речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«Брехня це чи правда, зможуть сказати лише представники місії ОБСЄ, які мають бути там присутні. У своїх звітах вони це вкажуть. Принаймні у нас є ще дві доби для того, щоб відвести і свої сили та засоби», – наголосив він.

Сепаратистські інтернет-видання у понеділок по обіді повідомили про завершення відведення угрупованням «ДНР» зі свого боку сил і засобів біля села Петрівське.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ цю інформацію поки не коментувала. У понеділок у СММ наголосили, що готові фіксувати відведення у Петрівському, але перешкодою тут є наявність мін.

21 вересня у Мінську учасники Тристоронньої контактної групи підписали угоду про розведення сил і засобів біля трьох населених пунктів на лінії розмежування – Петрівському, Золотому та Станиці Луганській.

XS
SM
MD
LG