Доступність посилання

ТОП новини

Кличко обіцяє грошові винагороди для киян-паралімпійців


Члени української паралімпійської збірної під час урочистої церемонії відкриття Паралімпіади. Ріо-де-Жанейро, 7 вересня 2016 року
Члени української паралімпійської збірної під час урочистої церемонії відкриття Паралімпіади. Ріо-де-Жанейро, 7 вересня 2016 року

Міський голова Києва Віталій Кличко заявляє, що кияни-паралімпійці, які отримали призові місця на літніх Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, отримають грошову винагороду від влади Києва.

Як повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Кличка, спортсмени, які здобули золоту медаль на Паралімпійських іграх, отримають 120 тисяч гривень, за «срібло» – 100 тисяч гривень і 80 тисяч гривень – за «бронзу».

За словами мера Києва, тренери, які підготували призерів Паралімпійських ігор 2016 року, також отримають грошову винагороду у розмірі 50% від названих сум.

Раніше міська рада Дніпра виділила паралімпійцям, які отримали призові місця на Паралімпіаді у Ріо-де-Жанейро, по 20 – 50 тисяч за медалі.

Українська збірна на XV літніх Паралімпійських іграх була представлена найчисленнішим складом – 172 спортсмени. Українські паралімпійці здобули 117 медалей – 41 золоту, 37 срібних та 39 бронзових.

У Києві розповіли про труднощі перемоги паралімпійців (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:04 0:00

XS
SM
MD
LG